Prima pagină > Pentru ochi, inimă şi suflet > Invenţii mai puţin cunoscute

Invenţii mai puţin cunoscute

Mai ştiţi derulatoarele de casete VHS? Inainte de `89 apăruseră şi unele manuale. Iată că tehnologia nu stă pe loc, iar inventatorii ţin pasul.

Inventatorii emeriţi ai poporului din Republica Populară Chineză au scornit un nou set de manichiură. Păstraţi unghiuţele curate!

De câte ori nu aruncaţi firimiturile de pâine, când aţi putea face fericită o păsărică sau chiar mai multe? Luaţi exemplul acestei geniale invenţii.

Invenţia este o improvizaţie care, dacă funcţionează, devine permanentă. Tot nevoia l-a învăţat şi pe satelitarul rural de mai jos, că receiverul parabolicei trebuie protejat de intemperii. Nu era oare mai simplu să tragă un prezervativ peste el?

De ce să arunci banii pe un adaptor, când poţi intra pe un site ca să afli cum trebuie conectate diverse mufe? Cablu să fie, răbdare şi tutun.

Cine nu munceşte, nu greşeşte. Nevoia îl învaţă pe omul muncii să se descurce atunci când nu are mască de protecţie pentru sudură. Problema nu este de fapt lumina orbitoare, poţi purta şi ochelari tip „fund de sticlă de şampanie”, faza e să nu te ardă scânteile pe faţadă.

Unde dragoste nu e, facem! Aşa e şi cu umbra obţinută în mod inteligent, cu ajutorul forţei pistoanelor hidraulice. Odihnă plăcută domnilor muncitori!

Când eşti audiofil şi gamer înrăit, nu există căşti suficient de bune pentru o audiţie perfectă. De aia e bine să te descurci cum poţi, în pofida esteticii. Că se aude fantastic, se vede din privirea omului. Overkill! Humiliation!

Vreţi să desenaţi şi nu vă pricepeţi la unele detalii anatomice? Improvizaţi. Veţi fi surprinşi să vedeţi câte lucruri seamănă între ele, scoase din „context”.

Tot întâmplător a fost descoperit şi ingredientul secret din băuturile cola. Iată cum o maşină a firmei CocaCola recoltează recipientele cu ingredientul care dă culoarea şi gustul specific, atât de apreciat de consumatori. Mniam!

Din păcate unele invenţii nu sunt foarte apreciate, deşi au intrat în producţia de serie şi se află pe rafturile magazinelor. E şi igiena asta o chestie…

O invenţie a celor care îşi petrec Crăciunul la tropice este păpuşa Moş Crăcilă, cu care aceştia păcălesc blondele credule de pe plajă. Merry Christmas!

Este posibil să fii unul dintre acei oameni urâcioşi care urăsc totul în lumea aceasta şi să nu-ţi fi plăcut niciuna dintre invenţiile prezentate mai sus. În acest caz, îl asmut pe tine pe Copilul Pokemon! Păzea că atacă cu iz înţepător! Haaarrrrr!

  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un comentariu