Prima pagină > Pentru ochi, inimă şi suflet > Radu Cinamar sau noul nostru autor motivaţional

Radu Cinamar sau noul nostru autor motivaţional

Pentru cei care nu ştiu despre ce este vorba, Radu Cinamar este pseudonimul unui autor (unii gred că este un de fapt un grup), care a scris patru cărţi pline de dezvăluiri ale unor secrete care privesc România şi poporul român. Interesant este că la citirea inversă RADU CINAMAR dă RAMANI.CU DAR.

Cărţile sunt scrise cam în stilul lui Pavel Coruţ, motiv pentru care unii susţin că el este autorul adevărat. Coruţ a negat, dar omul a fost contraspion aşa că asta nu e de mirare la cineva care stăpâneşte arta ascunderii adevărului. Mie mi se pare că autorul doreşte să scoată la iveală niste sâmburi de adevăr puşi pe fundalul ficţiunii. Lectura este una uşurică dar nu lipsită de valoare, mai ales că promovează ideile vorbitorilor motivaţionali.

La cât de în budă e moralul românilor, cred că astfel de texte fac bine tuturor celor care încă mai speră în România. Cine vrea să citească cărţile în format clasic poate da click pe textele de sub pozele coperţilor. Cine e ok cu lectura de pe monitor, să dea click pe pozele coperţilor. Nu îi costă decât timp. Lectură plăcută.

„Viitor cu cap de mort” uimeşte mai ales prin revelarea unor realităţi nebănuite, care ne orientează atenţia şi interesul către domeniile enigmatice ale vieţii şi civilizaţiei umane. În vara anului 2003, într-o zonă neumblată din Munţii Bucegi, echipa Departamentului Zero (o secţiune ultrasecretă a Serviciului Român de Informaţii) a făcut o descoperire epocală care ar putea schimba complet destinul omenirii. Presiunile diplomatice colosale efectuate de Statele Unite ale Americii asupra guvernului României pentru a nu divulga această descoperire lumii întregi au condus la o înţelegere temporară între cele două state şi la o inedită colaborare de ordin ştiinţific şi militar în cadrul echipei speciale care a plecat în „Marea expediţie”. Implicaţiile sunt însă mult mai complexe, datorită imixtiunii ordinului ocult al Iluminaţilor, care a urmărit să preia controlul atât asupra locaţiei descoperii, cât şi asupra expediţiei româno-americane. Expert în studierea şi cercetarea fenomenelor stranii şi totodată conducătorul unor operaţiuni de importanţă strategică excepţională pentru statul român, Cezar Brad este eroul evenimentelor şocante care s-au petrecut în Munţii Bucegi, dar şi a celor două întâlniri memorabile cu un reprezentant de frunte al Iluminaţilor, membru al grupului Bilderberg.

„Nu cred că există persoană care să nu-şi dorească să fie fericită şi care să nu vrea să cunoască tainele universului. Apare însă întrebarea fundamentală: cum se poate realiza aceasta? Din câte ştiu, există multe căi, dar toate au în comun acelaşi element şi anume faptul că avem de-a face cu un proces al devenirii, care are loc în timp. Poate că acesta este şi motivul principal pentru care mulţi oameni renunţă la calea spirituală a cunoaşterii chiar înainte de a realiza o veritabilă transformare lăuntrică a fiinţei lor; îi sperie efortul, ideea de a fi perseverenţi. în cazul meu, procesul transformării a fost extrem de accelerat şi a durat doar douăsprezece zile. Probabil că, dacă ar fi durat mai mult, mintea mea ar fi găsit anumite căi „subversive” de a atenua şocul evenimentelor uluitoare cu care m-am confruntat şi atunci m-aş fi blocat la un anumit nivel inferior de înţelegere; cine ştie cât timp ar fi trebuit să rămân acolo până să realizez următorul pas?! Descrierea sublimei perioade de douăsprezece zile din viaţa mea constituie chiar subiectul cărţii de faţă. Dacă ar fi să raportez acele zile la timpul meu subiectiv, aş spune că, de fapt, am trăit mai mulţi ani, dar într-un mod foarte condensat, într-o dimensiune complexă a fiinţei mele. Pentru a înţelege acea dimensiune, destinul a făcut să întâlnesc câteva fiinţe, nu neapărat umane, care mi-au jalonat cu precizie traseul până la tulburătoarea întâlnire cu Machandi. Acela a constituit, fără îndoială, punctul de inflexiune al existenţei mele. Nimic, pornind de la acel moment înainte nu a mai fost ca în trecut. O altă lume, un alt univers…
Nu sunt decât câteva luni de la evenimentele pe care le-am trăit atunci cu mare intensitate, dar cu toate acestea vibraţia lor caracteristică nu m-a părăsit nici un moment. De aceea, am decis să le fac cunoscute pe această cale, în măsura în care ele vor reuşi să trezească interesul cititorului. Există o cauză şi un sens în orice aspect al vieţii noastre. Poate că în acest imens angrenaj, relatarea evenimentelor următoare va fi precum o rotiţă miraculoasă care este în măsură să declanşeze profunda transformare spirituală din fiinţa noastră. în tot acest demers, fundamentală este pătrunderea în inima subtilă…” RADU CINAMAR

Cel de-al treilea volum al seriei iniţiate de Radu Cinamar reprezintă mult aşteptata continuare la best-seller-ul „Viitor cu cap de mort”. Misterul, stilul alert şi mai ales bogăţia subiectelor tratate în carte îl impun pe acest autor foarte ocultat în rândul celor mai reprezentativi scriitori ai genului. Relatarea lui biografică aduce în atenţia noastră multe semne de întrebare cu privire atât la trecutul, cât şi la viitorul omenirii. În text descoperim uluitoare dezvăluiri despre un grup secret de fiinţe care conduc din umbră şi manipulează viaţa oamenilor, dar de asemenea aflăm şi despre metodele cele mai potrivite pentru a contracara acest grup, perceput ca un veritabil guvern mondial secret. Evenimentele prezentate se îmbină elegant cu fine observaţii de ordin psihologic şi spiritual, care de multe ori oferă soluţii practice şi eficiente pentru ca viaţa noastră să devină mai bună. Descrierile remarcabile ale unor realităţi din trecutul îndepărtat al istoriei şi mai ales claritatea cu care sunt expuse anumite aspecte iniţiatice fac din această carte o bijuterie a cunoaşterii ezoterice.

Al patrulea volum din serie este o revelaţie bulversantă, care ne arată că Radu Cinamar are încă mulţi aşi ascunşi în mâneca obscură a serviciilor secrete. Dupa o absenţă editorială îndelungată, scriitorul ne prezintă o succesiune uimitoare de elemente biografice, care include modificări spectaculoase la nivelul Departamentului Zero, colaborarea cu Pentagonul într-o misiune foarte importantă în Antarctica, „cheia” Pergamentului Secret şi mai ales esenţa dezvăluirilor pe care Cezar Brad le face cu privire la una dintre cele mai controversate descoperiri din munţii Carpaţi, în anii 90. O mină de informaţii care nu trebuie ignorată…

 1. stroe catalin
  mai 30, 2013 la 12:50 AM

  va rog frumos sa imi trimiteti, daca este posibil, aceste patru carti in format electronic prin email. as fi mare recunoscator ,si ati ajuta un roman sa cunoasca pe deplin adevarul pe care il tot caut inca din copilarie, in prezent am 32 ani. astept cu nerabdare raspunsul dumneavoastra!

 2. Geta Popa Dragasani
  noiembrie 2, 2011 la 7:39 PM

  Le-am citit de pe Net

  • eu
   decembrie 28, 2011 la 12:31 AM

   Parte mica de adevar se gaseste in cele patru volume. Adevarul este cel ce se imbina cu ortodoxismul, puterea spirituala in acesti munti ai nostri de aici se trage, muntii sunt plini cu pustnici ce au capacitati extraordinare. As vrea sa va recomand o carte,” Parintele Paisie si marii initiaiti ai indiei” autorul nu il mai stiu dar titlul cartii cred ca ajunge, e o carte ce ar trebui citita de cei captivati de acest gen de literatura, pentru ca este extraordinar de inselatoare.

 3. Geta Popa Dragasani
  august 27, 2011 la 10:07 PM

  Ne apropiem de 2012,vedeti au inceput exploatarile in minele de aur…Presedintele a confirmat,poate ca romanii se trezesc si misca tara asta din saracie.E un paradox jenant pt. noi ca natie,saraci intr-o tara bogata ce zace pe zacaminte de aur.

 4. Mihail
  iulie 2, 2011 la 3:02 PM

  Multumim mult pentru cartile online,eu o am pe cea cu 12 zile fiind prima data cand am auzit de Radu Cinamar.Oricum..in viata mea spirituala si bazat pe intuitie sensibila am dat de multe carti care m-au chemat la timp,pe rand pentru a asimila informatiile cum e cel mai bine si pentru evolutia mea spirituala.Vreau sa spun ca 12 zile e o „completare” a unei alte carti care am citito fix inainte si se numeste „Strabunii galactici ne vorbesc despre misiunea spirituala a Romaniei” – Io Secmus ,presupunand ca este tot un pseudonim.Sfatul meu este sa o cititi pe asta inainte de 12 zile.cartea mai contine (in varianta „republicata si adaugita”) criptograme ce se vor descoperii in curand.restul intelegeti voi.Va doresc o autodescoperire linistita.

 5. iunie 28, 2011 la 4:16 AM

  Blogman, ai si ultima carte? o caut de mult… ok si-n engleza, ca de-aici n-am cum s-o cumpar (Firenze- Italia) un pupic, Gaby

 6. FRANCISC
  iunie 28, 2011 la 2:38 AM

  Am ramas destul de „bulversat” de lectura acestor 4 carti ale lui Radu Cinamar. Si de mândria de a descoperi atâtea mistere despre muntii Carpati din România si despre stramosii nostri.
  Pe alte bloguri am gasit multa informatie despre originile limbii noastre, din Dacia antica, care se pare este mai veche si decât latina din Roma antica si avea multe tangente cu vechea sanscrita. V-ati gândit la expresia” mana cereasca ” ? Ca aceasta „mana” exista si in sanscrita ? Un navigator norvegian Olaf Jansen lasa un lung mesaj inainte de moarte /1908/ despre calatoria sa la Polul Nord, care este si intrarea intr-o alta lume din interiorul pamântului. Acolo s-a intâlnit cu niste oameni uriasi, amabili si intelegatori. Si care vorbeau un fel de sanscrita. Tot in muntii Carpati s-au gasit niste schelete ale unor oameni uriasi. Vedeti cumva legatura ? Mai multi profeti / din India, Vanga, etc./ au declarat ca România este un spatiu special si in urmatorii ani vom avea niste revelatii uimitoare aici. Radu Cinamar mai declara ca in viitorul apropiat / 2012 ?/ Basarabia va reveni iarasi la sânul patriei-mama. Si când adaogi aici toate informatiile din aceste 4 carti, vedem clar ca sunt semne si mesaje despre ceva care a fost tainuit pâna acum si suntem pregatiti pentru viitoarele revelatii despre menirea României in viitor. Niste vise ? De ce nu ? / „visatorilor le apartine viitorul” – Eleanor Roosevelt /.

 7. ehoy adahi
  mai 28, 2011 la 6:27 PM

  Nu sunt carti, sunt relatari de fapte inbinate cu manuale spirituale. Au fost scoase ca sa va trezeasca din somnul cel de moarte! La fel ca si cartile lui Aryana Havah.

  • unul
   iunie 14, 2013 la 9:53 PM

   sint EXCROCHERII demonice, ati vazut cum a inceput vol 1 cu nationalismul cu preoti etc…vol II deja bate campii, vol III deja este satanic, vol IV nu mai are nimik romanesc, deja sint lucruri SF, in schimb VOL V autorul foarte serios a uitat sa-l posteze… VOL V vb. despre TRANSILVANIA Pamant Unguresc :))))))))))))))))) BINGO…si uite asa ati luat teapa de la smekeri…:)))

 8. andrei
  mai 24, 2011 la 12:58 PM

  Radu Cinamar este pseudonimul lui Dan Bozaru, membru marcant si instructor MISA.Cartile sunt pura fictiune,bazate pe elemente mistice orientale care dau un aer de ezoterism acestor lucrari. Sunt o lectura captivanta, dar atat , nu trebuie luat de bun tot ce este acolo ca si cum sunt revelate niste adevaruri ascunse.
  Ultima carte scoasa de Radu Cinamar se numeste Transylvanian Sunrise , impreuna cu Peter Moon , acelasi personaj care a facut prefata cartii lui Dan Bozaru Proiectul Montauk, scrisa in aceeasi maniera cu cele 4 volume mentionate.

 9. Geta Popa
  mai 4, 2011 la 8:40 PM

  vreau sa mai adaug ca preotul Balasa,din Dragasani-Valcea ,cu ani in urma,a afirmat aceeasi teorie si la vremea respectiva a fost luat in deradere,ca fabuleaza,IATA CA CE A SPUS SE PARE CA E ADEVARAT

 10. Geta Popa
  mai 4, 2011 la 8:36 PM

  Am citit toate cartile lui Cinamar,ultima f.f. interesanta,mai ales ca sunt si alte dovezi referitor la civilizatia primordiala existenta pe aceste pamanturi.Merita sa fie citit si aprofundate afirmatiile facute.Stiu ca in 2010 la New York in cadrul unui Congres despre lingvistca un cercetator american de origine romana a sustinut cu dovezi aceeasi teorie cum ca stamosii nostri din spatiul carpatic isi cunosteau originile si inzestrarea spirituala si energetica.De-a lungul istoriei am fost cuceriti rand pe rand,de ce?/Se stia ca Dacia era una dintre tarile cele mai bogate in aur,romanii au dus la Roma 400tone de aur si tot atat argint,dar cand au venit aici dacii nostri vorbeau deja o latina vulgara,iar Herodot a spus ca erau cei ami destoinici dintre traci si ei au plecat in alte tinuturi unde si-au impus limba Enea grecul era trac…E un subiect care imi place si as dori ca acest popor sa se trezeasca la realitate si sa nu se mai lase manipulat.Oare de ce ne acorda atentie americanii?Din acelasi motiv,satelitii lor au depisat filoanele de aur din muntii nostri.Am incredere ca romanii sunt inteligenti,ma refer la natie la romanii adevarati ,nu la cei care fura si ne fac de ras peste hotare…

 11. RUSE GABRIELA
  octombrie 13, 2010 la 4:35 PM

  BUNA ZIUA ,
  Doresc sa cumpar cartile. Va rog sa-mi indicati o librarie unde mai sunt disponibile. Va multumesc

  • februarie 5, 2011 la 5:42 AM

   Dacă daţi click pe text puteţi comanda cărţile de la o librărie on-line. Dacă daţi click pe fotografiile coperţilor, veţi avea o surpriză şi mai plăcută. 😉

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: