Prima pagină > Utile > Replici de super-maşini la preţ de sedan

Replici de super-maşini la preţ de sedan

Ca orice bărbat, apreciez maşinile sport. Aş dori să conduc şi eu o frumuseţe de genul celor care poartă marca Ferrari, Lamborghini, Porsche etc. Din păcate, calitatea acestor bijuterii tehnice nu costă puţin nici la mâna a doua. Care este soluţia? Un Dodge Viper la 3 mii de parai sună tentant? Chiar este. După ce am aflat despre firmele care se ocupă cu replici de maşini scumpe am devenit mai suspicios atunci când am trecut pe lângă maşini scumpe parcate prin Iaşi.

O întâmplare mi-a rămas în memorie. Am văzut odată un tânăr -care nu arăta a face prea multe parale- cum a condus o domnişoară la Autogara de Vest cu maşina. Frumos gest, veţi zice. Chiar aşa, dar maşina era un model şmecher de la Ferrari şi anume F430.

Mai văzusem acea maşină cu un an înainte, parcată prin faţa teraselor de fiţe din Copou. Acum însă nu mai arăta la fel de bine, deoarece era prost colată cu negru în partea din spate, faţă, pe la aripi şi arăta jalnic.

După ce am aflat că se pot cumpăra copii după maşini de sute de mii de euro cu mai puţin decât ar costa chiar şi un sedan normal, proaspăt scos din show room, am început să fiu mai suspicios. Şi aşa la noi este des practicată zicerea „mulţi văd, puţini cunosc”, deci nu văd de ce mulţi milionari de mucava nu s-ar da mari în replici pe care necunoscătorii le-ar lua de „bune”.

În mod sigur, fătuca care s-a urcat în autobuzul de Botoşani nu a pregetat să-i facă posesorului de Ferrari o prelevare de lichid seminal pe cale orală. Ea a povestit prietenelor bostoniece despre cât de diferit este gustul care rămâne în cutia limbii după ce cobori dintr-un Ferrari, iar ele şi-au jurat în barbă să nu moară până nu află adevărul pe propriile lor papile gustative.

La ţară este mult noroi, dar din avion nu se vede. Aşa e şi cu replicile auto. Arată ca adevărăciunea, dar până ce nu umbli sub capotă tot degeaba. Pentru entuziaştii adevăraţi, care nu vor să îşi ia replică doar ca să aibă „aspirator de femei”, numai respect! Resurse bune pentru maşina visurilor găsiţi mai jos, dând click pe linkuri. După cum veţi vedea, modelul F430 este unul dintre cele mai comune.

http://www.carkitinc.com/

http://www.mr2kits.co.uk/

http://www.enzodesign.co.uk/

http://www.extreme-sportscars.com/index.html

Ca în orice domeniu, există şi aici ţeparii. Cea mai cunoscută fabrică de ţepe este Super Replicas. Bănuiala mea este că făbricuţa era cinstită înainte de a fi cumpărată de doi jacmani tineri care au început seria ţepelor. Clipurile de pe canalul de YouTube postate acum doi ani arătau maşinile-donator, şasiuri, piesele folosite, procesul de fabricaţie, montarea etc. Cel puţin un kit de Lamborghini Reventon, unul de Rolls Rolls Phantom şi unul de Ferrari Enzo erau în construcţie la fabrică. Jacmanii Mike şi Dave, care au preluat afacerea, sunt unul mai idiot decât celălalt.

Ei fac un soi de marketing video pe maşinile reale, dar pe care le prezintă ca fiind copii perfecte ale modelelor originale, fidele până în cele mai mici detalii. Mike Brooks, care face prezentarea, are pretenţia de a imita până şi faptul că Phantom-ul de la Rolls Royce are şi umbrelă în portiera din spate. În fine, vedeţi clipurile ca şi o prezentare a maşinilor pe bune şi amuzaţi-vă cu efortul lui Mike, agramatul care spune „homogolated” în loc de „homologated”, de a părea că ştie ceva despe maşinile pe care le prezintă. Omul e atât de tont încât crede că Spirit of Ecstasy, simbolul Rolls-ului, este de fapt un îngeraş.

Dacă eşti vreo beizadea de rege al asfaltărilor şi ai bani furaţi de la stat prin şmenuri între părinţi şi alţi oameni de aceeaşi calitate morală, ia-ţi maşină de AICI.

Categorii:Utile
 1. asdasd
  august 10, 2012 la 11:04 AM

  1. Trebuie sa ai deja o anume masina … cum scrie si acolo daca nu ati citit
  2. preturile mici care sunt afisate sunt fara manopera care te ajunge peste costul kitului.
  Deci daca dai 4k$ pe o masina 1.5k$ pe kit si 2k$ manopera te`ai ales cu produsul finit .

 2. marian
  iulie 28, 2012 la 10:48 PM

  eu am comandat de le ei un kit de reventon si dupa cum au evoluat (impropriu spus)eu cred ca e teapa 100%.

 3. Titi
  octombrie 26, 2011 la 5:48 PM

  salve !
  sunt dovezi cum ca sunt intradevar tepari ?

  • decembrie 7, 2011 la 12:57 AM

   Trebuie să îţi miroase a ţeapă dacă ţi se cer bani înainte să primeşti produsul, fie el kit sau maşina cu totul.

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: