Prima pagină > FotoComentarii > Shu, Badoo, Badoo…

Shu, Badoo, Badoo…

Cum ziceam şi într-o postare anterioară, aplicaţia Badoo e foarte tare tocmai din cauză că românii sunt oameni de tot hazul. Vedeţi mai jos.

Karina scrie prost în limba macaronarilor, dar crede cu toată fiinţa ei că Dumnezeu este pretutindeni -adică şi pe net- şi nu se sfieşte să îi ceară ajutorul. Măcar optimismul trebuie apreciat. Cred că în curând vor apărea la pozele Karinei şi comentarii de genul: „Am primit mesajul şi am venit ca să te ajut. Ce ştii să faci pentru 50 de euro? Dacă îţi dau 100 de euro, poate să vină şi Sf. Petru?”

Sunt pe Badoo şi cazuri mai grave de roabe ale lui Dumnezeu, care nu ştiu să scrie bine nici în româneşte. Nu crede, ci începe a cerceta poza de mai jos.

Ca şi şcolerizdă, miss Boiteanu (nume predestinat) are un venit bunicel, dar duce o luptă susţinută de prostie împotriva dujmanului ei de moarte şi anume plictiseala. Fiind o persoană cu picioarele pe pământ, când nu îţi ţine gleznele rabatate după urechi, domnişorica din degeneraţia următoare este conştientă că are şi un mare defect în această viaţă, recte vurneabilitatea. Nu putem fi toţi perfecţi! Absolvirea examenului de capacitate a înzestrat-o cu abilitatea de a înfrunta orice dificultate, fie ea de 25 sau chiar 30 de centimetri.

Trăgând linie, vestea cea mai proastă este că ambele frumuseţi mioritice -adică inteligente precum oile- şi-au propus să procreeze, în viitorul mai mult sau mai puţin îndepăratat. Asta e, mama proştilor e mereu gravidă! Prima va plodi după ce-l găseşte pe Dumnezeul italian, iar a doua imediat ce îşi dă drumul vreun tip în vurneabilitatea ei extrem de deschisă atât la nivel mental cât şi relaţional. Acum că mă uit mai bine, observ şi o asemănare fizică între cele două idioate. Crezi că proastele seamănă toate între ele sau o explicaţie poate fi că aceste exemplare chiar provin din acelaşi trunchi genetic?

Categorii:FotoComentarii
  1. daniel
    martie 3, 2015 la 7:13 PM

    badoo niste prosti am facut cont si ei l-au inchis am incercat alt cont iara la inchis oare asa dobitoci sunteti ma de la badoo?????????????????

  2. farcas raluca
    ianuarie 18, 2012 la 7:12 PM

    badooooooooooooooo asta e o prostie cum dracu sa-l sterg eu tot sterg pozele si apar iar naiba sa-l ia

  3. dani
    decembrie 11, 2011 la 6:54 PM

    vai de mama noastra ,,romancele ,,astea ale noastre fratilor credeam si io altceva dar nu sunt sperante intre ,,vipurile si vedetele,,astea ale noastre din romania si cand le vezi ar faceo si cu calu vai de manma noastra de-ar durea ,,prostia,, nu stiu daca ar mai ramane femei pentru 1o oamenicred ca la femei creerul lucreaza cu ,,curu,, ca altfel nu se explica si nu se pot vedea cas 10 femei pe un barbat pe glob

  4. Sorin
    octombrie 25, 2011 la 12:25 PM

    Foarte tare si la obiect acest aceste observatii. Asemenea „specimene” pot fi intalnite si pe neogen, sentimente.ro, etc … Ele au o parere extraordinar de buna despre ele si proasta despre barbati care sunt priviti de sus …

  5. dan
    iulie 28, 2011 la 7:02 PM

    cum sterg mesajele de pe BADOO?

  6. craina marius
    februarie 5, 2011 la 11:11 PM

    intra pe badoo si vezi pe una ( Oprita) pe cal care interba pe unul daca a calarit un cal putere.unul raspunde .. doar iepe

  1. februarie 5, 2011 la 4:09 AM

Lasă un comentariu