Prima pagină > Ştiri > Parfum de dietă

Parfum de dietă

Cred cu putere că în lumea asta există oameni care se gândesc toată ziua cum pot profita de prostia semenilor lor. De față avem exemplul celor care „inventează” soluții-minune la kilogramele în plus. De ani de zile citim despre cum oricine poate slăbi în somn, uitându-se la televizor, luând tot soiul de pilule cu extracte naturale, cu ajutorul centurilor cu șocuri electrice etc.

Acum a mai apărut o veste bună pentru cei care s-au luptat ani la rândul cu surplusul de kilograme şi care au ţinut diete drastice pentru a reuşi să slăbească, dar nu s-au gîndit nicio clipă să alerge, să meargă la sală sau să consulte un nutriționist.

Cică oamenii de știință din Marea Britanie au conceput un parfum pentru slăbit. Da, uau! Produsul se numeşte Diet Slimming Perfume, costă 24,99 lire sterline, adică puțin peste 131 de lei şi conţine arome precum cea de alge marine şi cele ale unor ierburi care elimină pofta de mâncare, cu o notă citrică ce oferă o senzaţie de prospeţime.

„Este un parfum nou fantastic pentru persoanele care urmează o dietă şi doresc să piardă în greutate înainte să renunţe la haine pentru plajă. Este complet natural şi beneficiile lui sunt incredibile, de la îmbunătăţirea circulaţiei sangvine până la stimularea sistemului imunitar, fiind un antioxidant care ajută la detoxifierea organismului”, a spus Vee Koppelman, fondatorul site-ului de produse cosmetice şi de înfrumuseţare VZ Hair and Glamour, care comercializează Diet Slimming Perfume.

Dezamăgitor. Eu credeam că parfumul are aromă de mâncare și că persoana care se dă cu el are mereu senzația de sațietate. Mă întreb ce game aromatice s-ar vinde mai bine în România: Apă de ciorbă de burtă, Parfum de mici, Colonie de sarmale, Extract de shaorma sau Esență de plăcintă cu brînză?

Pe cât poate să pară de ciudat ce am enumerat eu mai sus nu e deloc exagerat. Anul trecut, cu ocazia Valentine`s Day, lanțul de restaurante Pizza Hut din Canada a făcut o glumă anunțând pe Facebook că va lansa un parfum cu „aromă de aluat cald de pizza și mirodenii”.

Parfum Pizza Hut

După ce 10.000 de fani au postat pe site că ar fi încântați să poarte acest parfum, biroul de marketing a fost nevoit să comande crearea acestui parfum, în ediție limitată, cu care a cadorisit primele 110 persoane care au scris că și-l doresc.

pizzahut-perfume

Ideea creativilor de la firma de marketing Grip Limited nu este nouă. În 2008 firma Crispin Porter Bogusky, a conceput această glumă  pentru Burger King anunțând lansarea parfumului „Flame by BK,” cu aromă de carne la grătar. Parfumul „Flame” a fost vândut cu ocazia sărbătorilor de iarnă în unele locații Burger King la prețul de  3,99 dolari SUA.

BKflame

Nici eu, nici Pizza Hut nu am inventat parfumurile cu aromă de mâncare și cred că e un lucru bun. Sezonul estival abia a început și vom avea parte de suficienți concetățeni care miros a tot felul de fast-food-uri fără să fi cumpărat vreun parfum special. Pe amatorii transportului în comun îi avertizez că vom simți și arome de carne încinsă, dar nu pe grătar ci la soare, cu pregnante note de transpirație.

Categorii:Ştiri
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: