Back to work

Adică hai să ne întoarcem din nou cu spatele la muncă sau să muncim cu curu`. 1 Mai a trecut, indigestia s-a produs, mahmureala s-a instalat și ea, hainele puțind a litoral sau iarbă verde sunt la spălat iar omul muncii revine la corvoada silnică și zilnică. Mergem mai departe, cu capul plecat și spatele cocoșat de atribuțiile de serviciu trasate tranșant pe fișa postului.

Fișa asta se numește așa pentru că postim atunci când muncim. Postim ca la carte, fără mâncare grasă și futai. Din ăsta primim chiar foarte mult, dar numai cu satisfacție de partea conducerii. Asta ca să nu ni se aplece de la atâtea țigări fumate de nervi.

Eu sunt împotriva medicamentelor și a chimicalelor dar cu pastila de mai jos sunt întru totul de acord. Fac și reclamă, deși nu am nimic de câștigat.

Image

 Trist, flămând, dezamăgit, plictisit, nervos, însetat, grăbit, îngrijorat sau sătul de toate? Ia un FUKITOL și bagă-ți picioarele în tot! Acest produs este un medicament pentru suflet. Nu este necesar un consult medical, pentru că această pilulă este consumată de toate persoanele din sistemul medical românesc.

O pastilă conține 100 miligrame de personalitate. Efectele secundare se manifestă imediat și sunt semnalate de îndreptarea coloanei vertebrale, recăpătarea respectului de sine și îmbunătățirea vederii lucrurilor cu adevărat importante în viață. Abuzul poate duce la prezentarea demisiei.

  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: