Prima pagină > Pentru ochi, inimă şi suflet > 1 Mai muncitoresc sau unu’ mai muncitoresc

1 Mai muncitoresc sau unu’ mai muncitoresc

Care mai vede sărbă(u)toarea asta ca pe ceva fără sens? Bere şi mici la iarbă verde sau hamsii şi bere pe plajă. Options, options… Ziua asta dă, de fapt, startul sezonului (f)estival, moment pe care îmi este greu să îl leg de muncă.

Munca, vorba unei prietene, este pentru tractoare. Probabil de asta s-a încetăţenit felul de autobază de a serba munca, prin ieşiri în natură, cu  unicul scop de  a umple maţele cu carne la grătar şi băutură.

Nu  cred că există cineva care să muncească de plăcere. Consider asta o contradicţie în termeni. Munca şi plăcerea sunt chestii cu totul diferite. De asta se şi numeşte scârbici. Din acelaşi motiv corporat(r)iştii sunt… aşa cum sunt. Sclavie modernă, deh, ce să-i faci.

Poate unii se vor supăra vizavi de cele spuse mai sus, dar de asta sunt şi alte bloguri mai frumoase. Nu vă ţin aici decât cu forţa cuvintelor. Scăpaţi repede de mine, dacă închideţi browserul şi plecaţi afară, ca să întoarceţi micii de pe grătar.

De parcă nu era destul de răspândită cultura grătarului, ăştia de la Golden Brau tot bagă la înaintare bărbaţii şi bărbăţia, strâns legate de bere, grătar şi mai nou toate sunt încununate de Festivalul Naţional de Grătar. Hot, nu? Ce ziceţi fetelor?

Aşa e că bărbatul adevărat e ăla care asudă lângă un grătar încins, cu o bere în mână? Pe situl Bergembier sunt informaţii despre istoricul Organizaţiei Bărbaţilor din România (OBR) şi pe mine m-a rupt pagina de invenţii remarcabile.

Aici ni se relevă faptul că şi corporatriştii „este decât bărbaţi” deoarece printre invenţii se regăsesc „team buldingurile” şi meseriile cu succes la fete sau scuza cu şedinţa. În cazul ăsta nu îmi dau seama dacă berarii fac un compromis între tractorişti şi corporatrişti sau dacă bărbăţia este o chestie relativă şi apare instantaneu, în orice hipster, când bea o bere.

Reclame
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: