Prima pagină > FotoComentarii > Opriţi moda ţuguierii buzelor în fotografii!

Opriţi moda ţuguierii buzelor în fotografii!

Cred că nu Buzuka aka Oana Zăvoranu a lansat moda asta stupidă, dar în orice caz, a promovat-o la greu. Cine a făcut „botic” în poze la începuturile acestui trend a vrut să pară că are buze mai pline şi mai sexy. La cine are deja buze senzuale trucul merge, dar e ca nuca în perete când se schimonosesc fetele cu buze subţiri, tocmai pentru că ele trebuie să exagereze grimasa.

Poftim exemplu:

Nesătule după… buze XXL sunt şi unele tute care deja au ceva material, dar nu ştiu că „less is more”. Vezi mai jos mega-schimonoseală. Mie nu mi se pare deloc sexy, ci complet derutată. Poate la crearea acestei inpresii ajută şi privirea expresivă, de vacă mirată.

Strigător la cer e ţuguiatul încăpăţânat al piţipoancelor care au primit de toate de la Domnul, dar tot nu li se pare că sunt suficient de sexoase. Oare dacă fac chestia asta atrag mai mulţi clienţi? O fi ţuguierea botului un fel de preview, în branşa curvelor, pentru garanţia unei felaţii perfecte?

Cred că ar fi bine să amendăm aşa cum se cuvine această apucătură piţiponcească cunoscută şi sub numele de „faţă de peşte” sau „bot de raţă”. Cel mai simplu ar fi să dăm comment-uri cu etichetarea clară a strâmbăturii, exact cu expresiile cuprinse între ghilimele. Nu e de glumă; dacă sunteţi feisbuchişti, mereţi să sprijiniţi cauza şi acolo. Daţi click pe textul STOP PUCKERED LIPS IN PHOTOS.

Categorii:FotoComentarii
 1. iunie 28, 2011 la 3:39 PM

  Salut,
  Este interesant site-ul tau si as vrea sa te intreb daca vrei sa il muti pe un domeniu de sine statator (adica sa scapi de .wordpress.com din coada link-ului site-ului tau) eu ma ocup cu crearea de site-uri in WordPress. Daca esti interesat contacteaza-ma pe site-ul meu http://www.bogdanroman.com/ si discutam mai multe.
  Multumesc,
  Bogdan

  • iulie 10, 2011 la 4:16 AM

   Deocamdată e suficient formatul ăsta. Dacă mă extind am să apelez la tine.

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: