Prima pagină > Shit Mail > Yahoo & AOL stike AGAIN!

Yahoo & AOL stike AGAIN!

Mă mir sincer că mai sunt idioţi care dau forward la diaree de genul:

„Buna, numele meu este Carmen si am un copil nou nascut, numit Rares. El inseamna totul pentru mine si recent doctorii au descoperit ca are cancer la creier. Din pacate eu si sotul meu nu avem bani nici macar sa platim facturile lunare, dar am facut o intelegere cu YAHOO si AOL si am cazut de acord ca pentru fiecare persoana care primeste acest mesaj sa primim 5 centi in schimb. Deci te rog trimite acest mesaj tuturor persoanelor din lista si ajuta-ne .”

(Copilul care se cacă cu flori în mână e Rareş, plodul cu părinţi calici care n-au bani de odorizant anti-buci.)

Milostiva şi idioata persoană care a primit shit-mailul de la cineva cu aceleaşi calităţi bagă un soi de disclaimer de tot căcatul :

„Da-l mai departe te rog…l-am primit si eu… e dureros… sa-i ajutam…de la inima la inima……”

De ce nu încercăm să băgăm şi CREIERUL în ecuaţia asta? Concluzia e clară: inimă mare = creier mic. În paranoia mea mă gândesc că seria asta de mailuri debile este un experiment al SRI-ului care verifică cât de bou e poporul român. Cred că au un bilanţ la sfârşit de an: „-TOP SECRET- Divizia de Cercetare a Prostiei (DCP), din cadrul Serviciului Român de Informaţii (SRI), raportează că din 365 de mailuri pentru ajutorare de plod canceros au fost forwardate 300. Concluzia este că poporul român este destul de bou ca să-l mai voteze preşedinte pe Băsescu încă o dată. Şeful poate să dea la print noile postere şi bannere.”

Sunt atâtea portaluri pentru tot felul de chestii idioate încât nu îmi explic de ce nu este unul şi pentru familiile care cerşesc pentru propriile erori genetice. Să facă cineva http://www.astalavista_baby.ro, site unde să posteze textele de cerşetorie toţi cei care au copii pe care Hitler i-ar fi pus pe foc. Vizitatorii ar vota textele şi ar puncta sinceritatea. Un text foarte bun ar fi ceva de genul:

„Bună. Numele meu este Carmen. Am rupt pizda-n mine în timpul facultăţii şi abia am absolvit Textile-Pulărie. Meserie nu ştiu niciun căcat, de aia a trebuit să mă mărit urgent ca să nu  mor de foame. Am încălţat un prostan care m-a futut mort de beat, dar am rămas gravidă. Astfel, după bocete, urlete şi ameninţări m-am pricopsit cu statutul de nevastă şi un copil făcut la beţie. Repet, eu sunt foarte proastă şi nu am pic de logică. Să vă demonstrez: copilul înseamnă totul pentru mine şi recent doctorii au descoperit că are cancer la creier! Nu ştiu încă dacă aceştia au făcut asta ca să mă necăjească, dar am să mă interesez. Din păcate eu şi soţul meu jucăm mereu la SuperEuroBingo, loto şi păcănele aşa că abia avem bani de băut, darămite să plătim facturile lunare, DAR, aşa cretini şi pierduţi cum suntem, am făcut o înţelegere cu Yahoo şi AOL. Aceşti monştri financiari, cotaţi la bursă, adoră să dea bani pe inutile lacrimogene mailuri în lanţ  şi am căzut de acord ca pentru fiecare persoană care primeşte acest mesaj să primim 5 cenţi în schimb. Acum ne e foarte bine: avem o plasmă cu diagonala de peste 2 metri în noua noastră vilă, eu mi-am pus silicoane, am făcut liposupţie la burtă, şolduri şi cur, mi-am  tunat vaginul prin strâmtare şi strunjirea labiilor şi am băgat colagen în bot. Bărbatul meu are un Ferrari în loc de Porsche şi l-a invitat pe Guţă să cânte la ziua de naştere a lui Rareş. Deşi medici ne-au spus că ne trebuie o avere ca să îi trecă cancerul din cap copilului, ăsta se face pe zi ce trece tot mai nebun. Acum nici nu ne mai putem juca cu el; doar îi împingem feliile de parizer, franzela şi tigaia cu apă până unde ajunge lanţul. Din păcate micuţul urlă toată noaptea, aşa că dăm o avere pe cartuşele tranchilizante. Cred că cancerul din capul lui Rareş nu crede că avem avere, de aia nu se trece. Bănuiesc că ne trebuie avion personal, ca să ne dovedim averea. Ştiu şi unde să facem pista: lângă bazinul olimpic. Deci te rog trimite acest mesaj tuturor persoanelor din lista ta şi ajută-ne.”

Reclame
Categorii:Shit Mail
 1. mai 23, 2011 la 6:05 PM

  A venit nevasta-mea din cealalta camera sa ma intrebe daca ma simt bine.
  A trecut ceva timp de cand nu am mai ras cu atata pofta.

  Esti tare la capitolul imaginatie. Trebuie sa trec mai des pe aici.

 2. martie 6, 2011 la 6:38 PM

  Maxim! Pe langa faptul ca ai dreptate si ca nu exista persoana ce detine un email sa nu primeasca cacaturi deastea si sa se simta la fel de exasperat ca tine,m-am si distrat copios! Ai talent de comediant. :))) Si la mai multe posturi de genul.

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: