Prima pagină > Ştiri > Americanii închid trackerele de torrente

Americanii închid trackerele de torrente

februarie 17, 2011 Lasă un comentariu Go to comments

Căutam noi surse de mocăciuni pe internet şi  am găsit, pe un forum, câteva adrese de motoare de căutare pentru torrente. Astfel am avut surpriza să dau peste o mostră de formidabilă democraţie americană. The land of the FREE, NOT! Vedeţi şi voi.

 

Tărâmul vitejilor se teme de torrente. Hai să traduc ce scrie, în caz că nu ştiţi engleză.

„Domeniul (torrent-finder.com) a fost pus sub sechestru de către ICE – Serviciul de Investigaţii Homeland Security, ca urmare a unui mandat de schestru emis de Procuratura Statelor Unite, conform Legii 18, articolele 981 şi 2323.

Încălcarea cu bună-ştiinţă a drepturilor de autor este un delict federal care se pedepseşte, în cazul nerecidiviştilor, cu până la cinci ani de închisoare şi amendă pentru despăgubiri în valoare de 250.000 de dolari. Traficul intenţionat şi cu bună-ştiinţă al bunurilor contrafăcute este un delict federal care se pedepseşte, în cazul nerecidiviştilor, cu până la zece ani de închisoare şi amendă în valoare de 2.000.000 de dolari, ca şi despăgubiri (Legea 18, art 2320).

Credeam că securiştii de la Homeland Investigations au misiunea de a apăra cururile grase ale americanilor de atacuri teroriste, nu să păzească buzunarul corporaţiilor din showbiz de motoarele de căutare pentru torrente. Americani-s de vină pentru toate căcaturile care se întâmplă în lumea asta, futu-i în gură să-i fut! Am încheiat citatul.

Categorii:Ştiri
  1. februarie 17, 2011 la 9:48 PM

    Nu doar trackere sunt inchise ci si site-urile ce ofera posturi tv pe net. Alea moca … Deh, drepturile astea de autor ..

  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: