Prima pagină > Utile > Anti-scrisoare în lanţ

Anti-scrisoare în lanţ

septembrie 7, 2010 Lasă un comentariu Go to comments

Nu da DELETE! Aceasta este o scrisoare în lanţ şi nu a făcut înconjurul Pământului niciodată. Dacă o citeşti vei acumula inteligenţă. În 1985 un amic mi-a trimis prima scrisoare în lanţ pe care am primit-o în viaţa mea şi peste o săptămână a murit într-un tragic accident, care a implicat un blender şi organele sale genitale. Poliţia a catalogat cazul ca pe o sinucidere în împrejurări bizare.

De ruşinea vecinilor şi a rudelor, părinţii săi au sărit de la balcon. Nu şi-au rupt decât mâinile şi picioarele, deoarece stăteau la etajul doi. După ce au ieşit din spital au realizat că sunt foarte urâţi aşa că băut Furadan şi au murit repede. Alte persoane mult mai cunoscute au păţit la fel, din acelaşi motiv.

În 1990 o tipă pe care o ştiam prin nişte amici a primit o scrisoare în lanţ, dar a ales să nu o continue. Şi-a băgat picioarele în ameninţări şi a decis să nu-şi irosească timpul şi nici să-şi streseze cunoscuţii cu epistole puerile pline de cretinătăţi. A doua zi s-a trezit suspect de relaxată şi plină de viaţă. Privind ştirile la TV a aflat că a câştigat la tragerea LottoProno o sumă fabuloasă. Soneria i-a adus în prag un instalator tânăr şi viril cu care avut parte de cel mai satisfăcătoare partidă de sex din viaţa ei, pe masa din bucătărie.

Trimite această scrisoare tuturor cunoscuţilor şi hai să vedem dacă ajunge şi la dracii ăia de copii lăbari din Venezuela, Franţa, Italia, Germania, India sau de unde Dumnezeu se spune că au pornit rahaturile astea de scrisori în lanţ.

Categorii:Utile
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: