Prima pagină > Ştiri > Casting pentru serial online

Casting pentru serial online

După serialul Cook’n Rolla, site-ul  Trilulilu pregăteşte în parteneriat cu Romtelecom Viaţa în 3, un alt serial ce va fi difuzat pe internet din luna septembrie a acestui an. Proiectul este dezvoltat de agenţia online a Romtelecom, Frank Digital, serialul urmând să fie difuzat din septembrie în fiecare săptămână, exclusiv pe site-ul Trilulilu, în episoade de câteva minute.

Acum se desfăşoara un casting, de asemenea online, distribuţia urmând să fie formată din tineri talentaţi, care ar putea debuta astfel. Textul probei de actorie din casting este o adaptare după celebrul monolog din Taxi Driver, iar cei care încearcă să îl imite pe Robert De Niro nu prea ştiu cu ce se mănâncă actoria. Mai mult, se vede clar că majoritatea habar n-au de unde e textul şi cum ar trebui să fie interpretat. Are you talking to ME?

Mare parte dintre clipurile înscrise la casting sunt amuzante datorită stângăciei interpreţilor. Majoritatea sunt tineri, dar sunt şi oameni lipsiţi de simţul ridicolului, trecuţi de 40 de ani. Să nu uităm că serialul va fi despre întâmplările unor studenţi. Ideea nu este nouă, după cum se poate vedea şi mai jos.

Totuşi, de ce nu putem face ceva original şi persistăm în boala asta a copiatului de la americani? Mie mi s-ar fi părut mult mai mişto interpretarea unui monolog de-al lui Toma Caragiu, Dem Rădulescu, Puiu Călinescu sau al lui Jean Constantin, odihnească-se în pace, din seria de filme Brigada Diverse.

Noroc că sunt şi tineri care joacă natural şi credibil, ca ACESTA. Eu l-am votat. Poate îl votezi şi tu. Nu te costă decât cele 20 de secunde necesare pentru crearea unui cont pe Trilulilu. Votare plăcută!

LATER EDIT

NU SE POATE! BERBECALIZAREA ESTE COMPLETĂ! RISISTANCE IS FUTILE! Mi-era teamă că becalizarea va atinge la mir tânăra degeneraţie, dar n-am zis nimic de teamă să nu pocesc. Degeaba. ! Priveşte clipul ĂSTA. Despre faptul că participanţii la casting trag tare (şi aiurea) pe tema The Godfather, când toată treaba este de taximetrist sociopat cu geacă şi utilaj de scos rapid pistolul… mă las păgubaş.

Ţara noastră e frumoasă, da` păcat că-i locuită de oameni ca ăştia, lipsiţi de simţul ridicolului. În rest, avem di tăti! Şi clujeni şi fete cu „talentul” la vedere şi James Bond cu spatele la faianţă şi Brando Pânzar (Du iu talching uit mi?) şi internauţi grăbiţi şi internaute „sărite” de pe fix şi iubitoare de efect sepia cu frame-uri sărite şi oameni care au făcut prea mult efort şi actriţe în pijamale, ce mai… catastofă totală.

Categorii:Ştiri
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: