Prima pagină > Pentru ochi, inimă şi suflet > Inspiraţie de criză – Doru de la Bacău

Inspiraţie de criză – Doru de la Bacău

Sigur ştii clipul cu Doru de la Bacău, care îşi prezenta căsuţa şi mămica pe You Tube. Vorbesc la timpul trecut deoarece creatorul şi-a desfiinţat canalul intitulat „jeandementon”, scârbit de profitorii care făceau trafic pe barba lui. Ca să nu fie mai prejos, Morar a făcut şi el rating cu clipul lui Doru într-o ediţie a emisiunii sale, plină de umor, inteligenţă şi bun-gust. Dacă vrei să afli întreaga poveste, citeşte articolul de AICI. Doru susţine că ziarul băcăoan i-a dat 150 milioane de lei vechi, adică vreo 4.000 de euro, bani pe care i-a folosit ca să călătorească prin Europa.

Deci omul nostru a trecut de la prezentarea apartamentului cu „aşeşta este biblioteca, aşeşta este le frigo, le lit (care nu-i făcut)… pisoi, peştele, chişleag şi aşeşta este căsuţa noastră ” etc. la prezentări ale unor obiective turistice din Elveţia, Franţa şi Italia. Deşi pare dus cu pluta, Doru face lucuri mai normale decât majoritatea românilor. (Vechile clipuri se afla AICI, iar continuarea AICI.)

Stă el să robotească în ţară pe un salariu de mizerie? Se căzneşte ca să supravieţuiască în „căşuţa” bacoviană? Nu! El călătoreşte, vizitează locuri frumoase şi se relaxează. Doru are soluţia la problemele crizei economice: fereşte-te de ea. Este posibil ca mămica cea cardiacă să decedeze cât el filmează frumuseţile altor ţări? Posibil, dar fiecare facem sacrificii. E criză, ce mama naibii! Bravo Dorule. Stai cât mai departe de căsuţa ta. E de căcat.

P.S.

Şi eu am îmbătrânit. Şi nu mai pot.

Reclame
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: