Prima pagină > Ingrediente pentru SUC > Emanciparea sexuală la sat şi la oraş

Emanciparea sexuală la sat şi la oraş

Sau cum să dai la buci în zona de stepă. Asta e aiurea şi n-are legătură cu nimic. Stepa mi s-a părut întotdeauna o zonă ciudată în care toată lumea ar trebui să ştie să bată step, un soi de rezervaţie pentru urmaşii lui Fred Astaire…

Nu am putut să pricep niciodată de ce copiii din Bucureşti  sau alte oraşe mari au avut permisiunea să aibă gagică de la grădiniţă şi cei din provincie nu. E vorba de părinţi destupaţi la minte, futăcioşi sau pe care-i doare-n cur de ce face plodul; nu-mi pasă. Ce n-am putut înţelege este la ce-i trebuie unui preşcolar o prietenă, că nici nu poate s-o fută? E ca şi cum i-ai da unui creşar o maşină Ferrari. Se uită la ea, o mângâie, o pupă, dar nu poate s-o conducă pentru că nu are cunoştinţele necesare şi nici n-ajunge la pedale.

Când suntem mici suntem proşti. Unii persistă în starea asta şi la maturitate. În şcoala generală, dacă auzim că un cunoscut şi-a pus-o cu una sărim cu întrebarea: „Nu ştii dacă are vreo soră?”, de parcă surorile ar avea un legământ secret: „Fată, dacă tu ţi-o tragi cu unul, eu trebuie să fac la fel cu toţi cunoscuţii lui.” Asta e o tâmpenie. Dacă o fată face sex cu un băiat, asta nu înseamnă că sora ei nu poate fi lesbiană. Pornim de la principii greşite şi vreau să vă dau şi soluţia. Decât să întrebaţi dacă are o soră, mai bine o întrebaţi pe ea: „Draga mea, nu vrei să te fuţi şi cu mine? „.

La oraş, educaţia sexuală se face în paralel cu antrenatul la oliţă. La ţară, copilul e autodidact, mai mult fură meseria decât i se predă sau învaţă din greşeli. Eu m-am născut într-o localitate cu statut de oraş  dar, lucru dubios, în România sunt patru sate cu exact acelaşi nume. Dacă voiam să aflu ceva despre sex de la tatăl meu, profesor de română, îmi dădea să citesc o carte. Ştiu romanul „Ion” pe de rost. Pun pariu că între voi sunt persoane care ştiu pe de rost cel puţin un fragment. În comunism, Rebreanu era un Hugh Hefner al literaturii române. Eu voi face lucrurile altfel. Când fiul meu va veni acasă cu o tipă, îi voi oferi tot sprijinul: „Vrei un prezervativ, să plec de acasă sau vrei să rămân şi să te ajut la chestia asta?”. În caz că puştiul nu va dori să îl ajut, pot oricând să îl întreb dacă tipa n-are vreo soră.

  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: