Prima pagină > Ştiri > Am murit şi n-am ştiut

Am murit şi n-am ştiut

Dragi blogomani gorilieni, dacă luaţi aminte la clipul de mai jos veţi realiza că suntem cu toţii nişte strigoi, întrucât am murit în data de 1 ianuarie 2010. Stimate cititor gorilian, te rog să fii convins de faptul că eşti posedat de o entitate extraterestră, dacă citeşti aceste rânduri prin intermediul unui laptop marca Alienware. ATENŢIE! Orice ai face NU INTRA pe situl Emag.ro! Mai ai o şansă la viaţă, dacă te vei duce cât mai curând la una dintre frumoasele staţiuni balneare de pe teritoriul patriei noastre. Sunt convins că nu ţi-ai dat încă seama despre ce vorbesc aşa că te voi invita să urmăreşti cu atenţie clipul de mai jos.

Dacă îţi vine greu să îl crezi pe fratele nostru gorilian, că suntem nişte marionete ale căror sfori le trag puteri duşmănoase pământenilor, ai mai jos un test. După ce vei trece de această probă îţi va fi clar că eşti o păpuşă, programată prin mesaje subliminale, ca să fie obsedată de sex. Priveşte cu atenţie fata care stă cu spatele şi spune repede ce i se vede.

Dovada că eşti un gorilian pervers stă tocmai în faptul că tu ai văzut nişte buci apetisante acolo unde nu este nimic altceva în afară de umărul blondei care face poza. Să îţi fie ruşine la obraz şi la nas! Treci la balneo-climaterice.

Categorii:Ştiri
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: