Prima pagină > Ingrediente pentru SUC > Fetele şi simţul matern

Fetele şi simţul matern

Fetele au un puternic instinct matern care, înainte să se reverse asupra unui nou-născut, este practicat pe noi, bărbaţii, în momentul în care suntem implicaţi într-o relaţie cu ele. Aici intervine o mică divergenţă de opinii, deoarece noi căutăm o relaţie sexuală, iar ele vor una de lungă durată. De asta atunci când o femeie spune „Nu ne potrivim”, bărbatul are soluţia „Lasă că o potrivesc eu cu mâna”.

Acest simţ matern se traduce în primul rând prin faptul că ne dau nume de alint diminutivate, cum ar fi: Puiuţ, Iepuraş, Micule, Cuculeţ sau Pufulete. Dragostea, prin definiţie, are puterea aceasta fantastică de a diminutiva totul. Nu haleşti, ci papi, crăparea este mâncărică, umblatul fără ţintă se numeşte plimbărică iar sexul cu perversiuni (Doamne Ajută!) se numeşte că faci dragoste.

Ca şi mamele noastre, fetele consideră că puiul lor este lipsit de simţul responsabilităţii. „-Ai luat salariul? Dă-mi mie să păstrez banii, că tu nu ştii ce să faci cu ei şi îi cheltui pe prostii.” CHA-CING! Aşa e. Ce să facem noi cu banii? Habar n-avem la ce folosesc! Un bărbat când intră într-un magazin este ca un retardat într-o bibliotecă: „Ughh… ăăăaaa… multe culori, rafturi, cutii…”.

Nici nu apucă bietul bărbat să se lămurească bine „Cine sunt eu, ce caut aici, exist, vieţuiesc, mă aflu…”, că ce aude „Bing! Bine aţi venit în magazinul nostru. Dorim să vă informăm că avem reduceri la carne. Numai astăzi puteţi beneficia de pulpe şi piept cu o reducere de 25%.” Atunci bărbatul reacţionează subit, aşa cum a fost programat de natură: „Vai ce voce suavă şi blândă. Oferă pulpe şi piept! Să mă duc să o caut.”

Tot simţul matern le face pe femei să ştie că bărbaţii nu sunt înţărcaţi niciodată. Aici fac o paranteză pentru cine nu ştie ce înseamnă asta. Neînţărcat nu înseamnă că nu stă într-un ţarc. Bărbaţii stau mereu în câte un ţarc: al moralei creştine, al constrângerilor sociale sau al celor şapte ani de-acasă. Înţărcat înseamnă că nu mai suge la ţâţă, dar cine renunţă vreodată la asta? Laptele de mamă este cel mai bun din lume pentru că vine în cel mai mişto ambalaj.

Adevărul este că ne place să stăm cu nasul între ţâţe până ce murim, iar femeile profită de chestia asta pentru a ne şantaja. Sânii au devenit un simbol al pretenţiilor posesoarei. Ca să mă exprim în termeni tehnici, cu cât mai mare „balonajul”, cu atât mai costisitoare e fata. Ca să ieşi în oraş cu o tipă cu sânii cât pepenii îţi trebuie maşină scumpă, bani şi ceva avere. Pe una care are „mere” în sutien poţi să o scoţi la plimbare şi cu bicicleta, pe ghidon.

Treaba cu simţul matern merge până atât de departe încât unele femei chiar ne tratează ca pe nişte copii neştiutori. De asta avem, din când în când, surpriza să auzim: „-Aş vrea să facem dragoste, dar sunt virgină”. Atunci bărbatul se gândeşte „Serios? Hmm, asta înseamnă că prietenii mei m-au minţit…”. Da, aşa gândim, pentru că nu ştiu cine ne-a băgat în cap că virginitatea este ca un mit, adică ceva foarte greu de distrus. Poate de asta n-am văzut nicio emisiune despre virginitate pe Discovery, la Mythbusters.

Suntem programaţi să gândim că dezvirginarea este un soi de operaţiune complexă la care ai nevoie de tehnică, logistică şi utilaje. Eu m-am riscat de câteva ori în acest sens şi vreau să vă asigur că singura sculă de care aveţi nevoie este aia din pantaloni. În rest, nu trebuie decât să nu uitaţi să o îmbrăţişezi după aia şi să-i spui „Sigur că vom fi împreună toată viaţa” sau, după caz, „Dă-mi voie să am din nou încredere în prietenii mei. Dacă sângele ăsta înseamnă că eşti virgină, ne vedem luna viitoare în aceeaşi perioadă, ca să te mai deflorez odată”.

Chestia cu sentimentul matern durează atâta timp cât nu îţi superi iubita. Aici e foarte uşor să greşeşti, deoarece fetele se supără foarte uşor. Băieţi nu râdeţi, pentru că şi fetele care sunt cu voi au această capacitate. Poţi să îi intri în voie, să-i faci toate capriciile şi să fii sfânt un an întreg. Dacă într-o singură zi îţi foloseşti personalitatea şi refuzi să faci ceva aşa cum vrea ea, se dezlănţuie Iadul: „Niciodată nu faci cum vreu eu! Mă tratezi ca pe o cârpă. Sunt o proastă că stau cu tine şi te slugăresc”.

Ăsta e momentul din care ea porneşte războiul sentmentului antimaternal. Doamne Fereşte să te îmbolnăveşti: „-Iubito mi-e rău, sunt răcit, îmi faci o frecţie cu spirt?”. „-Fă-ţi singur şi aşa faci numai ce vrei tu!”. Despre mâncare poţi să uiţi complet, deoarece încep atacurile în tabăra adversă, rămasă maternă. „-Iubi mi-e foame…”. „Să-ţi facă MĂ-TA, că ea te-a educat să fii aşa independent!”.

Apogeul e atins atunci când vine vorba de intimităţi. Te faci gigea, creezi o atmosferă romantică şi o aştepţi fresh ca un ghiocel. „-Bine ai venit iubito. Mi-a fost tare dor de tine. Am făcut duş, m-am bărbierit, m-am şi tuns… peste tot şi ziceam că poate primesc şi eu un pic de…”. „Să-ţi dea MĂ-… du-te la curvele tale, că sigur mă înşeli cu cineva!”. „-Hai mă mami că uite, am luat salariul…”. CHA_CING! „-Bine Cuculeţ vino aici, că îmi rupi inimoara cu făţuca asta tristă… Hai că ştii că nu pot să stau supărată pe tine. Dă banii încoace, că tu oricum nu ştii ce să faci cu ei şi îi cheltui pe prostii…”

În loc de încheiere aş vrea să spun că celebra piesă a trupei Nazareth, intitulată LOVE HURTS, ar trebui să se numească LOVE COSTS.

 1. martie 30, 2010 la 3:22 PM

  Nu aş încuraja o postare misogină, dar hells, la căte bube am şi eu, parcă un pic de misoginism nu-i aşa greu de trecut cu vederea :))

  Haios articolul, bine scris, mi-a plăcut, să-ţi trăiască franţuzoaica! (inspiraţia blogăristică)

  • martie 30, 2010 la 3:31 PM

   Multumesc frumos. Şi ţie să-ţi trăiască „chiparosul” !. (Inspiraţie ţigănească). Cu misoginismul n-ai nimerit-o şi ai sa vezi în altă postare de ce. Spor în tot şi toate.

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: