Prima pagină > FotoComentarii > Longevitatea se naşte din prostie sau greşeli de tipar

Longevitatea se naşte din prostie sau greşeli de tipar

februarie 10, 2010 Lasă un comentariu Go to comments

În Iaşi se comemorează un bărbat de 1034 de ani dar care arăta ca unul de 34. Prieteni îl strigau Fritz. Fuma. Fuma mult. Dacă prietenii nu au găsit nici pentru posterul comemorativ o poză în care acesta să nu fi avut ţigara-n bot înseamnă că fuma mereu. Poate fuma şi în somn. Posibil ca acest obicei să-i fi fost fatal. Posterul funebru nu arată decât că acesta era cam cu capu-n nori.

Din păcate nu cunoaştem despre acest strămoş al nostru mai multe decât cele aflate de pe luneta comemorativă a unei dubiţe produse de nemţii de la Mercedes. Născut pe 19 martie anul 975, Fritz a decedat în data de 8 decembrie 2009.

Am înţeles că mai nou aşa se poartă. Nu erau suficiente siturile memoriale sau pozele de la înmormântarile fătucilor sau flăcăilor pe care unii kinderi, amici îndureraţi, le postează pe Hi5 sau alte situri de gen. Acum şi automobilele sunt vehicule media pentru creştinii care doresc să conducă un ferpar ambulant.

Nu cred că va trece mult până să vedem o Dacia cu poza unei bunicuţe baticoase, care a trecut de curând la cele veşnice, colată frumos pe capotă. Text: „Buni, nu te vom uita niciodată. Ştim că ai tremurat de frig în cocioaba ta de la ţară dar acum eşti pe capota maşinii noastre iar motorul te va încălzi. Imaginea ta va fi mereu în faţa ochilor noştri. Mulţumim pentru bucata de pământ lăsată moştenire”.

Portiera stânga: „Vecine Pandele ai fost dur, dar ai fost drept. Ai murit cu un cuţit în piept. Cămătăria e o meserie nasoală. Amintire eternă de la noi, vecinii care îţi datorau 10.000 de euro”.

Cupola: Te vom regreta până murim şi noi. 26-01-1918 – 25.12.1989 Niculae

Portiera dreapta: „Bobiţă ai fost cel mai simpatic pechinez. Te ţineam mai mult flămând, dar tu ne-ai iubit până te-a călcat vecinul nostru cel obez. Aveai dinţii rânjiţi şi arătai cumplit dar noi ziceam că râzi şi mult te-am îndrăgit”.

Portbagaj: „Unchiule Tase ai avut nouă case. Ai avut nevastă naşpetă şi de pomană ne-a dat doar o carpetă. Trăzneşte-o de-acolo de sus şi ai să vezi că pe capotă te-am pus! Cum zboară rândunica, aşa zboară şi bunica”.

Reclame
Categorii:FotoComentarii
  1. Techbul
    decembrie 14, 2010 la 10:18 PM

    Intr-adevar amuzante, dar pozele sunt editate 🙂 am ras oricum mult pentru ca ai un fel de a scrie care m-a binedispus. Daca te uiti cu atentie la N-ul de la prima poza, el iese din afis. E bagat in Photoshop, ca si restul textului probabil. In rest poza cred ca e adevarata.

  2. februarie 10, 2010 la 4:20 AM

    Am râs cu lacrimi. Prea tare nene. Bravo frate. Hai la mai bine NeaMitică

  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: