Prima pagină > Ştiri > Gura păcătosului adevăr grăieşte

Gura păcătosului adevăr grăieşte

Cu o săptămână în urmă ziceam că se vor lua măsuri ca vânzarea de etnobotanice să intre în ilegalitate şi am avut dreptate. Am fost mai optimist decât prevede legea când ziceam că fapta asta se va întâmpla pe la jumătatea anului, dar nu am luat în calcul faptul că Boc are şi răbdarea foarte scurtă.

Mini-Premierul Emil Boc i-a cerut ministrului Sănătăţii să promoveze un act normativ care să pună capăt consumului, indiferent dacă există sau nu un aviz al Comisiei Europene.

„Aş vrea să mergem în regim de maximă urgenţă, indiferent dacă există sau nu un aviz al Comisiei Europene, pentru interzicerea plantelor etnobotanice, care din nefericire au un efect devastator la tineri şi chiar s-au soldat cu pierderi de vieţi în rândul adolescenţilor. Cred că trebuie să punem piciorul în prag cât mai repede. De aceea, pe miercuri, dacă se poate, domnule ministru, ştiu că lucraţi de ceva timp la actul normativ, nu mai aşteptaţi niciun alt aviz, haideţi să-l adoptăm, pentru că o viaţă este mai importantă decât orice aviz”, i-a spus premierul ministrului Sănătăţii la începutul şedinţei de Guvern de vineri.

Şeful Guvernului a precizat că, în Capitală, consulmul de droguri este „un fenomen care pare să fi scăpat de sub control”.

Reclame
Categorii:Ştiri
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. februarie 16, 2010 la 1:57 AM

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: