Prima pagină > Uncategorized > Comercianţii scriu lucruri trăsnite despre virginitate

Comercianţii scriu lucruri trăsnite despre virginitate

Speranţa moare ultima. Ştim asta din mitologia grecească,  e treabă veche şi serioasă, deci ar trebui să nu fie ţeapă. Totuşi, când un comersant de piei de cloşcă decide să facă reduceri pentru o clientelă de nişă, pe cale de dispariţie, eu înţeleg din toată treaba că pe undeva marketingul e prost.

Faptul că în urma apariţiei afişului cu pricina omului i-a crescut deverul (fetiţe şi băieţei folosesc un arhaism, deci nu vă gândiţi la prostii) este greu de crezut, în afară de situaţia în care produsele puse în vânzare sunt destinate fetiţelor până în 12-13 ani. Poza de mai sus mi-a parvenit prin bunăvoinţa prietenului Ionuţ, dar nu am cerut detalii, de aia pot să-mi dau cu presupusul. Da, oameni buni (ca să-l parafrazez pe Ştefan Bănică Jr.), cred că există viaţă după moarte, dar sunt sceptic vizavi de existenţa nubilelor care să nu se fi dedat la plăcerile interzise ale cărnii înainte de sfârşitul pubertăţii.

Cu ani în urmă circula, din gură-n gură, o legendă urbană românească în care se povestea despre cum s-a aciuat un vampir la un cămin de liceu pentru fete. Sfârşitul tragic al urmaşului lui Dracula a survenit subit ca urmare a faptului că acesta consuma numai sânge de fecioară.

De aia au cam dispărut şi sataniştii. Tot cu ani în urmă, aceştia erau pe lista celor mai atent supravegheaţi nelegiuţi, pe la toate posturile de poliţie din ţară, mai ales în perioada Paştelui. Băieţii se adunau prin cimitire, subsoluri de bloc sau case părăsite şi citeau Biblia Satanică după LaVey, drojdeau trascău, ascultau anumite stiluri de rock, văruiau cambuza cu grafitti-uri incipiente care reprezentau pentagrame şi alte modele şmechere de zugrăveală, beleau o mâţă (la propriu) şi în final rupeau un himen.

Asta era de fapt toată şmecheria. Îi apreciez pe împieliţaţi deoarece depuneau atât de mult efort pentru a combina colegele de şcoală întru acţiuni sexuale. Aceştia au demonstrat că deşi niţel morbid, aşa cum le era felul, romantismul nu dispăruse. Să creezi o atmosferă, să faci o fata să se simtă buricul Iadului, nu e tocmai o chestie pe care să o faci dezinteresat. Personal, consider că o partidă de sex întocmită corespunzător conţine mai mult divin decât demonic, dar gusturile nu se discută.

Pe scurt, staniştii s-au găsit în imposibilitatea de a mai practica deflorări ritualice aşa că s-au scârbit într-atât de depravarea acestei luni încât şi-au luat joburi la firme de software şi acum mai ascultă doar muzica acelor vremuri, la căşti, între două chaturi pe instant messenger cu team leaderul.

Mai era şi chestia fructului oprit, deoarece apartenenţa la un grup de adoratori ai Întunecatului era o treabă destul de specială. Acum sunt situri care întorc pe faţă şi pe dos tevatura demonică, iar tot farmecul s-a dus naibii. Că sataniştii nu erau şi nici nu sunt proşti o dovedeşte preţul la care se poate achiziţiona de pe net Biblia Satanică: 66.60 RON. Trebuie să recunosc: Lucifer are mai mult umor decât Dumnezeu.

Oricum, virginitatea a devenit ceva desuet de când nimeni nu-şi mai ia nevastă neprobată şi o himenoplastie a ajuns să coste în jur de 200 euro, aşa că pieliţa fecioriei nu mai trage deloc la cântar. Chiar dacă soacară-ta e tradiţionalistă şi vrea să îţi scoată ochii cu dansul cearşafului asta nu înseamnă că eşti primul. Asta înseamnă doar că eşti primul după reconstrucţia himenului, adică tot fraier dar unul care crede că nevastă-sa a învăţat să dea contrele alea perfect sincronizate doar privind intens documentarele ginecologice poreclite cu denumirea de filme porno.

Concluzia ar fi că virginitatea cusută e ca prostia cu diplomă. Poate fi probată, dar la ce bun?! Oricum, dacă nu e să fie pe vecie, orice relaţie se duce dracului, aşa că de ce să ne mai stresăm?

Reclame
Categorii:Uncategorized
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: