Prima pagină > Uncategorized > Ideea Bubulinei

Ideea Bubulinei

Zilele trecute ceream de la cititorii acestui blog urât câteva idei de preocupări,meserii, ocupaţii sau hobby-uri care să nu fie ideale pentru a apărea într-un CV sau pentru a fi folosite pentru binefăcătoarea lauda personală. Blogăriţa Bubulina propunea mincinoşii patologici şi căutătorii de scandaluri. Avem deci de-a face astăzi cu mitomani şi scandalagii.

Am cunoscut, din nefericire, persoane pentru care minciuna era un mod de viaţă. Nu ştiu ce spun statisticile în acest sens dar, din proprie experienţă, pot să confirm că femeile mint mult mai mult şi mai bine decât noi, sexul urât.

Când spun asta, nu desconsider bărbaţii ci mă exprim logic condus de deducţia din formula consacrată care consfinţeşte feminitatea ca fiind „sexul frumos”. Unii cu tendinţe niţel misogine se referă la dame ca la „sexul slab”. Păi dacă ele sunt astfel, nouă nu ne rămâne decât să ne resemnăm ca fiind „sexul urât şi tare” sau „sexul tare urât”.

Mă abat din nou de la subiect aşa că am să închei aici peroraţia despre războiul sexelor. Pentru că îmi place să ţin cu cel mai slab am să scandez: „Sus Fustele, jos Pantalonii !”

Ziceam de mincinoase. Nu e cool deloc să se laude cu performanţe de genul „cele mai multe minciuni pe minut” sau să mintă de să nu îşi mai ştie numele real. Deşi în lumea emisiunilor cu proşti (ca cele prezentate de Mădălin Ionescu, Dan Capatos şi alţe somităţi) prevăd un posibil viitor unei tipe intitulate Mincinoasa Porno, aş prefera ca acest personaj să nu apară vrodată, măcar din respect pentru Adevăr care are ca şi brand aspectul gol-goluţ. Cel mai nasol ar fi un pitic mincinos, deoarece se ştie că minciuna are picioarele scurte. Spre deosebire de Minciună, piticii au şi fundurile foarte mari.

Scandalagiii sunt priviţi cu teamă şi dezgust în orice societate aşa că motivele de laudă pot fi exprimate doar în cadrul anturajului format tot din bătăuşi profesionişti. Aceştia pot avea jenanta fală agăţată pe perete, sub formă de plachetă Lifetime Achievement cu numărul persoanelor mardite până la vârsta pensionării din acestă nobilă profesie. Deşi Nikita, Ogică, Zăvoranca şi alţii de acelaşi calibru sunt cei mai hăruiţi şi cunoscuţi scandalagii din ţărişoara noastră eu aştept noul val de talente care „să îi dispere de viaţă” pe aceştia.

Reclame
Categorii:Uncategorized
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: