Prima pagină > Uncategorized > Vreau să sune telefonul, la Salvare

Vreau să sune telefonul, la Salvare

Mai supărătoare este promovarea unei tipe bolnave psihic, care nici măcar nu arată bine. Este vorba despre grasa care s-a isterizat la tembelizor şi a lansat strigătura “Vreau să sune telefonul,/ Hai să vă dau milionul”. Femeia cu boala lui Calache se numeşte Adela Lupşe iar acum câteva zile a concurat cu un cârd de alte flămânde într-o emisiune care se numeşte “Inelul cu diamant”, deşi ar fi trebuit să poarte titlul „Interviu cu proxenetul”.

Ideea emisiunii este foarte educativă pentru noua degeneraţie, deşi nu musteşte de originalitate. Virinel Columbeanit a stârnit iremediabil, prin mariajul cu Whoremonica, interesul fetişcanelor dornice de o viaţă bună fără să-şi frece prea mult coatele pe băncile şcolii. Acestea ştiu acum că la examenle vieţii nu contează cum se descurcă în scris, dacă excelează la oral.

În fine, cele nuşcâte fiice ale Evei s-au zbătut, ca peştele fără prostituate, ca să obţină o şaibă de logodnă în valoare de 10.000 de euroi. Majoritatea zvânturatelor erau “carosate” plăcut ochiului, deşi era clar că multe suferiseră oarece tuning în garajul unui plastician. Asta a făcut ca formele mai mult decât rubensiene ale supraponderalei cu plug în loc de nas, să umple diagonala ecranului tembelizorului. Urât. Foarte urât.

Cu toate acestea, planturoasa a ajuns în finală, ca drept doavadă că prezenţa ei a fost “pusă cu mâna”, altfel nu se explică de ce a mai fost primită în studio după ce şi-a  smuls bikinii în direct. În spiritul acestui curent stupid de a promova idioţi să nu vă fie cu mirare dacă îl vom vedea pe Fernando de la Caranşebeş la viitoarea emisiune lacrimogenă “Falsez pentru tine”, în care vedete de mucava vor cânta pentru bunăstarea necăjiţilor patriei.

Reclame
Categorii:Uncategorized
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: